Starity

Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár?

2012. szeptember 08. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NyMag nevű divatblog nem régen összegyűjtőtte híres modellek gyerekkori fotóit. Ragadjunk ki négy nőt a legsikeresebb modellek tömege közül, és tekintsük át, milyenek is voltak gyerekként, illetve hogyan jutottak el oda, ahol most tartanak!

hirdetés
Topmodellek gyerekkori képei — avagy miből lesz a cserebogár?

Constance Jablonski 1991. április 17-én látta meg a napvilágot a franciaországi Lille városában, de gyerekkorát Vimy városában töltötte. Kezdetben profi teniszezőnek készült, arról ábrándozott, hogy Martina Hingis nyomdokaiba lép egy napon. Kilenc évnyi versenyszerű teniszjátékos múltja után véletlenül csöppent bele a divat világába. Testvére, François-Xavier jelentkezett egy New York-i modellügynökségnél, ám végül Constance karrierjét egyengették tovább.

15 évesen benevezett a francia Elite Look modellversenyére, melyet meg is nyert. Győzelme után le is szerződtette az Elite, ám tanulmányai miatt félbeszakította modellkarrierjét, és csak két év múlva, 2008-ban kezdett el szakmaszerűen modellkedni. Számos divatbemutató mellett meghódította már a Victoria’s Secret kifutóját is, ahol 2010-ben, és 2011-ben is feltűnt. Idén pedig először fotózták a katalógusuknak is. Számos címlapon szerepelt már, több Vogue– és Harper’s Bazaar-címoldalon tündökölt. Dolce & Gabbana, Nine West, MaxMara, Sonia Rykiel, Alberta Ferretti világmárkák szerződtették le reklámarcnak. 2010-óta az Estée Lauder egyik kampányarca. Jelenleg a 6. legkeresettebb modell a Models.com szerint.

A következő fotón látható tündéri kislány bizony Bar Refaeli, Izrael talán legnépszerűbb modellje. 1985. június 4-én született Hod HaSharonban, Izraelben. Édesanyja a 70’-es években híres modell volt Izraelben. Bar már nyolc hónaposan a kamerák elé állt egy reklám elejéig, komolyabban 15 éves kora óta modellkedik. Többször is fotózták a híres Sports Illustrated Swimsuit Issue-nak, emellett volt már a Garnier, Agua Bendita, Gap, és a Peter Hahn reklámarca is.

Jelenleg az Escada Especially Escada névre keresztelt parfümjét népszerűsíti. 2012-ben a Maxim magazin a legszebb nőnek kiáltotta ki. Bar már zsűriként is bizonyíthatott: ő volt az egyik zsűritag Heidi Klum műsorában, a Germany's Next Topmodelben.

Josephine Skriver jelenleg Dánia egyik legfeltörekvőbb modellje. 1993. április14-én született a dán fővárosban, Koppenhágában dán anyától és holland apától. Édesanyja, Mette számítógép analitikus, édesapja tanár a Copenhagen University-n. Josie szülővárosában nőtt fel. 15 évesen kezdett el modellkedni Dániában.

Egy nyilatkozata szerint New Yorkban fedezték fel, miközben focimeccsen vett részt a csapatával. Rögtön kiszúrta magának egy modellügynök, ám Josie ekkor még törte az angolt, és hamarosan visszautaztak Dániába.

Amikor hazaért, egy barátja és a nagynénje rábeszélték, hogy küldje be Dánia legnagyobb ügynökségéhez, a Unique-hoz amatőr fotóit. Innen már nem volt megállás. Volt már a Best Behaviornak, a Bvlgari Omnia Coral pafrümjének, a MaxMarának is az arca. Jelenleg a Gucci Cruise, és a Max & Co termékeit népszerűsíti. Nemrég a Victoria's Secretnek is fotózták.

Ez az életvidám kislány Lily Aldridge. 2003-ben kezdett el modellkedni, akkor még nem túl sok sikerrel. Nem igazán kapott felkéréseket. A nagy lehetőség akkor jött el Lily számára, amikor 2009-ben felvonulhatott a Victoria's Secret fehérnemű márka éves bemutatóján.

2010-ben exkluzív szerződést ajánlott Neki a VS, így Lily is a Victoria's Secret angyalainak számát gyarapítja jelenleg is. Szerepelt a Gap, J Brand, Rag & Bone divatmárkák kampányaiban. 2007 óta Caleb Followill-lel, a Kings of Leon frontemberével alkotnak egy párt. Caleb 2010-ben jegyezte el a szépséges modellt. 2011 májusában meg is tartották a menyegzőt. 2012. június 21-én Lily világra hozta első gyermekét, aki kislány lett, és a keresztségben a Dixie Pearl Followill nevet kapta, akit azóta már be is mutatott a nagyérdeműnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek