Starity

Kristen Stewart visszakapta szerepét

2012. augusztus 29. 14:02   |   Szerző: cady17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy kirúgták készülő filmjéből Kristen Stewartot, és a helyét Amber Heard veszi át. A rendező mégis ragaszkodik a csalfa lányhoz.

hirdetés
Kristen Stewart visszakapta szerepét

Úgy tűnik a Cali című film rendezője, Nick Cassevetes ragaszkodik Kristen Stewarthoz, és őt szeretné a főszerepben látni – legalábbis a Hollywoodlife exkluzív információi szerint.

Korábban attól tartottak a film készítői, hogy a színésznő és Rupert Sanders viszonya miatt kialakult botrány kihathat a készülő produkcióra – hiszen sokan a színésznő ellen fordultak félrelépése miatt –, ezért nem tartottak igényt Stewartra.

Bennfentesek szerint azonban a Cali teljes projektjét szüneteltetik, amíg Kristen újra ereje teljében nem lesz. „A Cali forgatása, addig nem kezdődik meg, amig Kristen készen nem érzi magát rá. Nem fogja más színésznő helyettesíteni, mint ahogy korábban jeleztük- közölte a magazin informátora.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek