Starity

Kim Kardashian küzd a hollywoodi csillagjáért

2012. augusztus 29. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Figyelem, a realitysztár beveszi a filmipart! Kim még mindig nem tett le álmáról: csillagot akar a hollywoodi Walk of Fame-en.

hirdetés
Kim Kardashian küzd a hollywoodi csillagjáért

Kim Kardashian nemrég a V magazin riporterével ült le beszélgetni, mely során elmondta, valóságshow-t forgatni legalább olyan nehéz, mint rappelni, és nagyon sajnálja, amiért az emberek nem értik meg, mekkora erőt kell a műsorjába fektetni.

Nem, nem vicc, sőt, Kim még tovább ment: állítja, küzdeni fog azért, hogy csillagot kapjon a Hírességek sétányán mint az első realityhős!

„Azt hiszem, valaki kijelentette, hogy a valóságshow-sztárok sosem fognak csillagot kapni. Még szép, hogy versengeni fogok érte!”

A Hollywoodi Kereskedelmi Kamara egyébként egyenesen kinevette Kimet, amiért azt hiszi, valaha is kaphat elismerést képernyőn nyújtott „tehetségéért”: „Nem jelölték esélyesnek. Ő egy valóságshow főhőse, könyörgöm! Nem foglalkozunk velük. Igazi munkával bizonyítson, utána jöhet hozzánk” – közölte a kamara szóvivője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek