Starity

Új albummal jelentkezik Asala Nasri

2012. szeptember 05. 09:09   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Asala Nasri utoljára 2010-ben adott ki albumot Qanoon Kaifik címmel, most két év elteltével új albumot ad ki, melynek címe Shakshia Aneeda lett.

hirdetés
Új albummal jelentkezik Asala Nasri

A sikeres szír énekesnő, Asala Nasri utoljára 2010-ben adott ki albumot. A Qanoon Kaifik névre keresztelt album kilenc számot tartalmazott és nagy öröm volt a rajongóknak, mert az is két év kihagyással érkezett meg. Most, 2012-ben egy újabb albumot ad ki, melynek címe Shakshia Aneeda lett.

A korong már hetek óta lázban tartja a rajongókat, ugyanis szépen, fokozatosan csöpögtették ki Asala hivatalos Twitter-, Facebook- és Youtube-oldalára. A Facebookon egy konkrét aloldalt is létrehoztak az albumnak, a Youtube-on pedig már megtalálható az egész lemez, augusztus 18-án illetve 19-én rakták fel, és pár nap alatt rengeteg ember nézte már meg.

A Shakshia Aneeda Asala 23. nagylemeze, így újabb stílusokat próbált ki, ezúttal a Dance, Latin és House műfajok világával ismerkedhet meg a hallgató, egy kis arab stílussal fűszerezve. Az új stílusú albumon, összesen 10 szám található, melyeknek zenéjét olyan nagy, arab nevek alkották, mint Hossam Habib, Tamer Ali, Tarek Madkour vagy Hadi Sharara.

Az album kint már kapható, de egyenlőre még csak egyes boltokban, mert a hivatalos megjelenése szeptember 20-án lesz, ennek ellenére már letölthető az iTunes-ról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek