Starity

Miss Supranational 2012: Miss Belarus lett a győztes

2012. szeptember 15. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezték a Miss Supranational nevű szépségversenyt, ahol 53 ország legszebb lányai versenyeztek a koronáért. Idén Fehéroroszország küldöttje lett a győztes.

hirdetés
Miss Supranational 2012: Miss Belarus lett a győztes

Ebben az évben is Lengyelországban került megrendezésre a Miss Supranational verseny, immáron negyedik alkalommal. A lányok augusztus 28 és 29-e között utaztak Varsóba, azzal a reménnyel, hogy koronával térnek majd haza.

Magyarországot idén a Szépségkirálynő című műsor egyik döntőse, a 21 éves Rákosi Annamária képviselte, aki nem jutott be a legszebb 20-ba.

A fináléra szeptember 14-én került sor az Opera Lesnában. A gálán jelen voltak a Miss Suptanational-verseny történetének eddigi győztesei is, azaz az ukrán Oksana Moria, a panamai Karina Pinilla – aki a zsűriben is benne volt –, és a lengyel Monika Lewczuk.

A verseny kezdetén a lányok felvonultak nemzeti ruhájukban, fehérneműben és estélyiben. Ezt követően kihirdették a legszebb 20 lányt, akik között ott volt Spanyolország, Franciaország, Ecuador, Panama, Costa Rica, Dánia és Izland képviselője is. Később a top 20 lány ismét felvonult bikiniben és estélyiben.

Egy kis idő elteltével kihirdették a különdíjak nyerteseit. A legelegánsabb versenyző portugál lány lett, a Miss Congeniality díjat Namíbia küldöttje kapta, a legfotogénebbnek a cseh lány bizonyult, a közönségkedvenc a thaiföldi Nanthawan Wannachutha lett, a Miss Talent-különdíjat pedig Miss Dánia kapta. Az afrikai kontinens legszebbjének járó díjat Miss South Africának ítélte a zsűri, a amerikai kontinens királynője a 21 éves Elissa Estrada (Miss Panama) lett, ázsia legszebbje a vietnámi lány lett, míg európáé Miss Dánia.

Majd kihirdették a győztest és udvarhölgyeit, fordított sorrendben. A negyedik udvarhölgy Miss Ecuador lett, a harmadik Miss Philippines, a második Miss Czech Republic, az első Miss Thailand, a Miss Supranational 2012 cím győztese pedig a 23 éves Miss Belarus, azaz Katsyariana Buraya lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek