Starity

Lindsay Lohan szerint Amanda Bynesnak börtönben a helye

2012. szeptember 17. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan nem érti, hogy a Nickelodeon egykori sztárja, Amanda Bynes miért mászkál még mindig szabadlábon.

hirdetés
Lindsay Lohan szerint Amanda Bynesnak börtönben a helye

Lindsay Lohan különös Twitter-bejegyzéssel lepte meg követőit, amiben az igazságszolgáltatás visszásságain morog: „Miért csuktak engem börtönbe míg egy nickelodeon sztárt NEM büntetnek meg?”

Bár a Disney egykori üdvöskéje nevet ugyan nem említ, nem kérdés, hogy a célpontja Amanda Bynes, aki az elmúlt időszakban legalább annyit találkozott a rendőrökkel, mint rovott életű kolláganője.

Érdekes egyébként, hogy pont Lindsay panaszkodik, amikor több bűcselekmény elkövetésével is megvádolták már, szinte minden esetben megszegte a próbaidejét, mégis csaknem az összes ügyét sikerült megúsznia. A színésznő maga sem pályázhat balesetmentes gépkocsivezető kitüntetésre, hol gázolásos balesetbe keveredik, hol egy kamionba hajt bele.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy Lindsay a bejegyzéssel azt akarta üzenni, hogy őt sem kellett volna bekasztlizni, vagy azt, hogy Amandának is kijárna néhány nap a hűvösön. Tény, hogy legutóbb Lohan kisasszony egy befolyásoltság alatti vezetés miatt kirótt próbaidő megszegése miatt került börtönbe, Amandát pedig ugyancsak befolyásoltság alatti vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök, a Nickelodeon egykori sztárját azonban még nem ítélték el.

Közben a rendőrség is lépett Amanda Bynes ügyében, lefoglalták és elszállították a színésznő fekete BMW gépkocsiját, amelyet mindezidáig jogosítvány nélkül vezetett. A sztár két cserbenhagyásos autóbaleset és egy befolyásoltság alatti vezetés vádjaival fog a hónap végén bíróság elé állni, ha addig valahogy kihúzza. Amanda ugyanis annak ellenére, hogy egyre többen aggódnak mentális állapotáért, tagadja, hogy bármi baja is lenne, barátait azzal hessegeti el, hogy a viselkedéséről szóló beszámolók eltúlzottak, továbbá nem fogyasztott marihuánát a kocsijában.

Lindsay Lohan legutoljára egy ékszerlopási ügyet úszott meg azzal, hogy az ügész visszadobta a peranyagot, ám akár az is előfordulhat, hogy a két egykori sztár cellatársak lesznek egy napon.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek