Starity

Rosie Huntington-Whiteley újabb filmszerepet kapott

2012. október 02. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformers legutóbbi részének sztárja, Rosie Huntington-Whiteley – aki nem mellesleg az akciószínész, Jason Statham barátnője – újabb filmszerepre készül. A következő mozifilmjét igazi sztárokkal fogja forgatni, melyet nem kis izgatottsággal vár.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley újabb filmszerepet kapott

Az egykori Victoria's Secret-angyal a Mad Max legújabb részében fog szerepelni, melynek főszereplői Tom Hardy és Charlize Theron (aki nemrég leborotválta az egész hajzuhatagát a szerep kedvéért) lesznek.

Rosie rendkívül izgatott, a George Miller rendezte filmben ugyanis egy feleséget fog életre kelteni, akinek legjobb barátnőit Zoe Kravitz, Riley Keough és Adelaide Clements fogják eljátszani.

A jelenleg Los Angelesben élő lány – aki legutóbb a Marks & Specernek tervezett fehérneműkollekciót –, szeptember elején utazott Sydney-be, az előkészítő felvételek rögzítésére – azóta már biztossá vált, hogy övé a szerep.

A 25 éves modell tavaly egyébként Megan Foxot váltotta le az új Transformers-részben, ugyanis a fekete hajú színésznő túl sok pénzt kért rendkívül gyenge színészi teljesítménye ellenére – ám Rosie is megosztva kapta a kritikákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek