Starity

Emilia Clarke Broadway-darabban kapott főszerepet

2012. október 11. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Game of Thrones új évadjának forgatása után a színpadon is bizonyíthatja tehetségét.

hirdetés
Emilia Clarke Broadway-darabban kapott főszerepet

A közelmúltban a Trónok harca sztárjának magánéletétől volt hangos a sajtó, ám ezúttal nem kapcsolatáról, hanem nagyszerű lehetőségéről cikkeznek a lapok. A széria harmadik évadján dolgozó színésznőt ugyanis hamarosan nemcsak a televíziók képernyőin, de egy Broadway-darabban is viszont láthatjuk.

Emilia Clarke 2013 februárjában, a Breakfast at Tiffany’sval fog debütálni a színpadon. A lány az egykor Audrey Hepburn által is életre keltett főszereplőnő, Holly Golightly bőrébe bújik majd.

A darab forgatókönyvét Richard Greenberg készítette el, Truman Capote azonos című novellája alapján – ugyanez a mű volt a 61-es film „kiindulópontja” is.

„Ennek a változatnak az a célja, hogy visszatérjen a novella eredeti felállásához, amely a második világháború alatti New York, valamint visszahozza a hangulatot – még mindig ízléses és romantikus, de durvább és őszintébb, mint amire az emberek általában emlékeznek – magyarázta Greenberg. – Capote nagyszerű író volt, az összeesküvések ábrázolása veleszületett, és a Breakfast at Tiffany’snak van egy lendülete, ami nagyon csábítóvá teszi a dramatizáláshoz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek