Starity

Rokonságban vannak a kanadai sztárok?

2012. október 13. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi a közös Justin Bieberben, Avril Lavigne-ben, Celine Dionban és Ryan Goslingban? Az őseik. Egy nemrég lezajlott kutatás szerint távoli rokonságban vannak egymással.

hirdetés
Rokonságban vannak a kanadai sztárok?

Egy friss kutatás azt állítja, négy híres kanadai sztár is rokonságban áll egymással, mégpedig Avril Lavigne, Justin Bieber, Céline Dion és Ryan Gosling.

A genealógusok szerint mind a négy szupersztár a Quebec telepesekkel volt rokonságban valamilyen szinten, így távoli rokonok. Ryan Justin tizeneggyed unokatestvére, ugyanis vérvonal útján Mathurin Roy és Marguerite Bire a rokonuk, akik az 1600-as években éltek. Úgy tűnik, Avril Lavigne pedig Justin Bieber tizenketted unokatestvére, ugyanis az énekesnő is kapcsolódik a Mathurin és Marguerite családhoz. A két pár Franciaországban született, 1637-ben megnősültek, majd letelepedtek Quebecben.

Azonban Bieber nem csak Ryannel és a pop-rock énekesnővel áll kapcsolatban, hanem egy másik aranytorkú énekesnővel is, mégpedig Céline Dionnal. A kutatók szerint ők tized unokatestvérek, mégpedig két bizonyos ember által, Jacques Vezina és Marie Boisdon miatt, akik elköltöztek Quebecbe és ott is haltak meg 1687-ben.

„Ritkák az ilyen felfedezések. A családtörténelem-kutatásban az a nagy dolog, hogy sosem tudhatod, mire bukkansz rá. Ez nagyon kellemes meglepetés volt” - nyilatkozta az egyik kutató, Michelle Ercanback.

Olyan érdekességek is kiderültek, hogy Barack Obama elnöknek lehet egy afrikai rabszolga leszármazottja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek