Starity

Nick Lachey reméli, hogy a kisfiából sportoló lesz

2012. október 15. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kis Camden John Lachey még alig egy hónapos, de az édesapja már a jövőjét tervezgeti.

hirdetés
Nick Lachey reméli, hogy a kisfiából sportoló lesz

Talán láthatjuk majd Camden John Lachey-t a 2035-ös Super Bowlon? Ha Nick Lachey-n múlik, akkor igen! A friss apuka ugyanis olyan hatalmas futball rajongó (kedvence a szülővárosának a csapata, a Cincinnati Bengals), hogy az újszülött kisfiát is ennek a szellemében nevezte el, hogy beteljesítse a jóslatot. Még mielőtt a kis Camden megszületett volna szeptember 12-én, Nick és a felesége, Vanessa Lachey már tudták, hogy az első keresztnévnek egy „C” betűvel kezdődőt akarnak, hogy jól mutasson a középső név, a John mellett (amit a kicsi Nick édesapja után kapott). Habár Nicknek a Colin név tetszett, Vanessa azonban nem támogatta az ötletet: „Elkezdtünk további C-vel kezdődő neveket keresni – mesélte az énekes az omg! riporterének.Azt tudtuk, hogy a C.J. monogrammot kell kapnia.” Miért C.J.? „C.J. Lachey! Nem úgy hangzik, mint egy futó neve?!”

És Nick már elkezdte az alig kétnapos kicsi Camden edzését. „Tulajdonképpen, két nappal azután, hogy hazajöttünk a kórházból, ráadtam a Bengals-tipegőjét és együtt néztük a meccset – dicsekszik a büszke apa. – Mivel én hatalmas sport- és focirajongó vagyok, emlékszem, milyen volt kiskoromban az apámmal átélni ezeket az élményeket, és most olyan izgalmas ugyanezeket a dolgokat csinálni Camdennel.”

A kisember már egy másik szenvedélyében is inspirálta az apukáját: a zenében. A 38 éves Nick elárulta az omg!-nak, hogy jelenleg a stúdióban dolgozik és jövő év elején megjelenik az altatódalokat tartalmazó új albuma. Az apaság, mondja: „Varázslatos. Ez a megfelelő szó erre. Ő egy csodálatos kisfiú, és minden nap annyi új élmény, új emlék és új pillanat vár ránk. Nagyon klassz.” Ez az élmény közelebb hozta őt a feleségéhez is. „Ő a kettőnk tükörképe – mondja Nick. – Ezt az életet ketten együtt alkottuk… és megerősítette a kapcsolatot kettőnk között.”

Noha az apaság átalakította Nick világát, ettől még nem lett annyira nagylelkű. Állítólag miután az exfelesége, Jessica Simpson májusban életet adott a kislányának, Maxwell Drewnak, Nick és Vanessa küldött neki egy kosárnyi rózsaszín és fehér süteményt – de mégsem így történt, tisztázta Nick: „Tudod, ez olyan hihetetlenül csodás gesztusnak hangzik, de igazából én sosem küldtem sütiket. Meg kell cáfolnom ezt a pletykát.”

De egy régóta tartó pletyka mégiscsak 100 százalékosan igaznak bizonyult: a 98 Degrees ismét összeáll. Miután tavaly egyetlen koncertre összejött a banda, a négy srác hajlandó még egy próbát tenni – több, mint 11 évvel a feloszlásuk után. Egy új album mellett, Nick azt mondja, hogy egy turnét is terveznek a következő nyárra. „Az életünk eme szakaszában meg akarom csinálni ezt a dolgot, mert jó móka és az a nyári fellépés együtt igazán klassz élmény volt. Úgy mondanám, hogy több van ebben, mint gondoltuk.”

És valószínűleg az a Lachey-utódokra is igaz: „Egy kis szünetet még tartunk – viccelődik Nick, hiszen Vanessa csak a múlt hónapban szült. – Családszerető emberek vagyunk, így el tudom képzelni, hogy még több gyermekünk lesz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek