Starity

Amanda Bynes nyilvánosan meztelenkedett

2012. november 01. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda Bynes újból hallat magáról, ezúttal egy New York-i barnítószalon komplett személyzetének és vendégeinek szeme láttára sétálgatott teljesen meztelenül.

hirdetés
Amanda Bynes nyilvánosan meztelenkedett

Amanda Bynes egyre furcsábban viselkedik, sokan már az elmeállapotának épségében is kételkednek. A színésznő ezúttal sem cáfolta meg az érte aggódók feltételezéseit, és egy New York-i barnítószalon előterében flangált anyaszült meztelen- értesült a Yahoo.

Szemtanúk beszámolója szerint a New York-i Beach Bum barnítószalonban történt az eset, ahol a barnításra előkészített Amanda egyszerűen kisétált a kabinból, hogy védőszemüveget keressen magának, ám arra már nem vette a fáradtságot, hogy akár egy törölközőt is maga köré tekerjen, és teljesen meztelenül sétálgatott a szalon előterében, a vendégek és a személyzet szeme láttára.

„Nem úgy tűnt, mintha érdekelné, hogy mindenki látta meztelenül”- mesélte egy szemtanú. „Teljesen kábultnak tűnt. Komótosan sétált vissza a Mystic kabinba, ujjait végighúzva a falon, és rámosolygott a mellette elhaladó ügyfelekre. Valami határozottan nem stimmelt vele.”

A 26 éves egykori gyereksztár az elmúlt időszakban egyre aggasztóbban viselkedik, szeptember végén például arról érkezett hír, hogy több, mint fél órára bezárta magát egy pékség mosdójába, hogy „megigazítsa a sminkjét”, és amíg Los Angelesben élt, szinte naponta sikerült belehajtania autójával mások járműibe. A nyugati partra hamarosan vissza kell térnie bírósági ügyei miatt, hiszen ittas vezetéssel, két rendbeli cserbenhagyásos balesettel és két rendbeli felfüggesztett jogosítvánnyal történt gépjárművezetéssel vádolják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek