Starity

Rihanna ismét lenge öltözetben állt modellt

2012. november 14. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnőről újabb provokatív fotók jelentek meg, miközben elárulta, hogy milyen számára egy tökéletes férfi.

hirdetés
Rihanna ismét lenge öltözetben állt modellt

Rihanna elég elfoglalt lehet mostanában. Van, amikor zenei karrierjétől, van, amikor a szerelmi életétől hangos a sajtó. Most éppen a GQ és a V magazin fotózásán vett részt, a képek pedig a két lap címlapján fognak megjelenni.

A GQ magazinhoz készült fotók már most negatív kritikákat kaptak, hiszen az egyik képen csak egy bőrdzsekiben, míg a másikon egy szál bugyiban pózol. Ugyanígy a V folyóiratban, amelyben Kate Moss szupermodellel jelent meg egy eléggé túlfűtött fotó. Az énekesnő mostanában meztelenkedős kedvében lehet: 7. stúdióalbumának borítóján is ruha nélkül láthatjuk.

Riri GQ-nak adott egy interjújában pedig mi más is lehetne a téma, ha nem a szerelem: „Ha a szerelmi életemről van szó, akkor örülök, hogy nő vagyok” – kezdte nyilatkozatát. A riporterek ezután megkérdezték, hogy milyen számára a tökéletes férfi. „A legfontosabb számomra, hogy ne unatkozzak mellette. Legyen izgalmas, és ezt nem csak a szexualitásra értem. Vigyen sok helyre, ne csak különleges napokon mozduljunk ki a lakásból. Persze nekem is vannak határaim...” – válaszolta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek