Starity

Justin Bieber elsumákolta a DNS-tesztjét

2012. november 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bő egy évvel ezelőtt vádolta meg egy rajongója Justin Biebert azzal, hogy koncertjének kulisszái mögött gyermeket nemzett neki, az énekes azonban még mindig nem tisztázta magát a vád alól.

hirdetés
Justin Bieber elsumákolta a DNS-tesztjét
Fotó: Frazer Harrison, Getty Images

Justin Bieber apasági botránya tavaly novemberben robbant ki, amikor egy Mariah Yeater nevű nő azzal vádolta meg az akkor még kiskorú tinisztárt, hogy a backstage-ben eltöltött közös pásztorórájuk során teherbe ejtette.

A rajongó később visszavonta a keresetet, mondván, hogy peren kívül szeretné rendezni az ügyet, így az énekesnek végülis nem kellett DNS-tesztet csináltatnia. Justin akkor úgy döntött, hogy igazának bizonyítására mégis ad DNS mintát, legalábbis ezt nyilatkozta akkoriban. Nagyjából ezzel lezártnak is tekintette az ügyet, csakhogy bő egy évvel a botrány után kiderült, hogy a történetnek még egyáltalán nincs vége. Yeater és ügyvédje, Jeffery Leving ugyanis még mindig várja annak a DNS-tesztnek az eredményét, amit állítólag a popsztár egy éve készített.

Az ügyvéd szerint módfelett gyanús, hogy Bieber nem akarja tisztázni magát az apaság vádja alól: „Én nem láttam a DNS teszt eredményeit, vagy azt, hogy vizsgálták volna. Ha volt egy első teszt, és nekem nincs papírom arról, hogy lett volna, nem kaptam meg az eredményeit.”

Yeater egy éve vonta vissza a bírósági keresetet az énekes ellen arra való hivatkozással, hogy ügyvédje peren kívüli megegyezésre törekszik. Justin akkor a The View műsorában azt állította, hogy New Jersey államban csináltatott egy tesztet, hogy cáfolja Yeater állításait, bár állítólag még bíróság előtt felhasználható bizonyítékkal is rendelkeztek ellene. A nő ismerőse szerint a fiatal anyuka szeretné, ha Justin része lenne állítólagos közös fiúk, Tristyn életének, és ahhoz, hogy végre megnyugvást találjon, Justinnak sürgősen pontot kellene tennie az ügy végére.

Az énekes képviselői egyelőre nem nyilatkoztak az újabb fejleményekkel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek