Starity

Liptai Claudia lesz a Megasztár műsorvezetője

2010. július 31. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A női műsorvezetők közül szinte már mindegyiket megemlítették a műsor kapcsán. A napokban viszont megerősítették, hogy Till Attila párja nem más lesz, mint Liptai Claudia.

hirdetés
Liptai Claudia lesz a Megasztár műsorvezetője

A tehetségkutató műsor rajongói már kíváncsian várták, vajon ki lesz az ötödik széria női műsorvezetője. Pár hónap alatt több tucat műsorvezetőnőt is esélyesnek véltek. Felmerült Szekeres Nóra neve is, emellett Peller Mariann, vagy a Jóban rosszban néhány főszereplőnője is.

A TV2 a napokban azonban felfedte, ki lesz az új Megasztár titkos női műsorvezetője. A választás nem másra, mint Liptai Claudiára esett, ám sokak szerint a Tilla-Claudia páros elég tömény lesz. Mindkét fél szereti kisajátítani a műsort, másrészről pedig elég összeszokott duóról beszélünk; az évek során ugyanis együtt vezették a Big Brother című valóságshow- t és a Mr. és Mrs című vetélkedőt.

Claudia a „tömény” felvetéshez csak ennyit fűzött hozzá: „[...] ez Tilla műsora. Ő négy szériát megélt, ebben ő otthon van. De azért nem felejtem el, hogy végigcsináltam vele egy Big Brothert, és tapasztaltam, hogy Tilla a fülén vesz levegőt. De ez egy kölcsönös műsorvezetői viszony, mindenki tisztában lesz a szerepével ebben a helyzetben.”  A vörös szépség elmondása szerint nagyon jó kapcsolatot ápol a zsűritagokkal és az összes szériát nyomon követte.

A csatorna igyekezett a legnépszerűbb női arcát kiválasztani, hisz nem szeretett volna melléfogni, vagy olyan hölgyet választani, aki a TV2 kevésbé húzóembere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek