Starity

Jordin Sparks 2013 első felében adja ki visszatérő albumát

2012. december 22. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks már 2009 nyara óta nem adott ki új albumot, utolsó klipje is 2009 őszén volt. Ebben a majdnem négy évben sokszor jött a hír, hogy új dalt és albumot fog kiadni, de a híresztelésekkel ellentétben sose lett belőle semmi; ám most maga az énekesnő erősítette meg visszatérését.

hirdetés
Jordin Sparks 2013 első felében adja ki visszatérő albumát

Már négy éve lassan, hogy Jordin Sparks kiadta a Battlefield albumát, mely az első albumához hasonlóan platina minősítést kapott, ám azóta a sztár, valljuk be, nem sokat hallatott magáról zenei téren. Ezekben az években sokszor kiírta a Twitterre, hogy stúdióban van, új számokat vesz fel, illetve készül az új album, de úgy látszik, igaz a mondás, miszerint „a jó munkához idő kell”, ugyanis csak négy év után tudta azt mondani az énekesnő, hogy kiadja új, és most már azt is mondhatjuk, hogy visszatérő albumát.

Az énekesnő nemrég egy interjúban elárulta, hogy nagyon rá van kattanva Rihanna Diamonds című dalára, és a saját számait is előszeretettel hallgatja, valamint hozzátette, hogy februárra tervezi a visszatérő kislemezét kiadni, és ezt fogja majd az album követni.

Jordin állíása szerint az új album cseppet sem lesz olyan, mint előző két korong; a rajongók – akik már az utóbbi években szinte követelték az új dalokat – Jordin eddigi stílusától szokatlan számokat fognak hallani: „Nagyon sok szám különbözik attól, amit az emberek eddig hallottak tőlem, vagy amire számítanak.”

A változásban talán az is szerepet játszik, hogy boldog párkapcsolatban él Jason Derülóval, így az énekesnő elfelejtheti a szomorú szerelmes dalok írását. Annyi biztos, hogy az albumon lesz egy duett Jasonnel, és állítólag a szám címe Flirt lesz; de a Sparkle film sztárja azt is elárulta, hogy szívesen énekelne Leona Lewisszal, Big Seannal, Chris Brownnal és még számos sztárral.

Remélhetőleg nagy sikere lesz az albumnak a ma 23. születésnapját ünnepelő énekesnő számára, hiszen a 2012-es év is számtalan lehetőséget kínált neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek