Starity

Jessica Chastain filmadaptációban szerepelhet

2012. december 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessicának felajánlották a Good People című film női főszerepét. A film az azonos címmel megjelent könyv filmadaptációja.

hirdetés
Jessica Chastain filmadaptációban szerepelhet

Korunk egyik feltörekvő színésznője, Jessica Chastain következő reménybeli szerepéről szivárogtak ki információk. A Millennium Films a Good People című, Marcus Sakey által írt 2009-ben megjelent bestseller alapján készít filmet, amelynek női főszerepét Jessica Chastainnek ajánlották fel.

A történet középpontjában egy harmincas pár áll, akik megtalálják főbérlőjüket saját, földszinti lakásában holtan, egy csomó készpénz mellett. A dolgok ott kezdenek el bonyolódni, hogy ha elveszik a pénzt, akkor minden problémájuk megoldódik, ám Murphy törvénye szerint, a rossz dolgok a jó emberekkel történnek… A filmet Henrik Genz rendezi, a férfi főszerepet pedig a pletykák szerint James Franco játssza.

Jessica ugyan egy korábbi nyilatkozatában érdeklődését fejezte ki a történet iránt, ám egy bennfentes szerint mégsem vállalja a szerepet, mert jelenleg a The Heiress című darabban játszik a Walter Kerr Színházban, ami miatt őrült időbeosztása van, és nem férne bele neki egy forgatás. Nos, mint tudjuk, a közeli ismerősök nem mindig megbízható források, így kíváncsian várjuk a színésznő nyilatkozatát a szereppel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek