Starity

Márciusban jelenik meg a Hurts második albuma

2013. január 14. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol szintipop duó közel két és fél évvel első albumuk, a Happiness után hamarosan megjelenteti második lemezét.

hirdetés
Márciusban jelenik meg a Hurts második albuma

Már 2012 szeptemberében tudni lehetett, hogy a Hurts tagjai, Theo és Adam stúdióba fognak vonulni, hogy a 2010-es nagy sikerű első albumuk, a Happiness után felvegyék a másik lemezükre írt dalokat. A munkálatokat még decemberben befejezték, és a legújabb hírek szerint a korong március 11-én fog a boltok polcaira kerülni Exile címmel.

Az Exile-hez még december 14-én megjelent egy kedvcsináló videó The Road címmel Nez Khammal rendezésében, majd az első kislemezre szánt dalt, a Miracle-t január 4-én lehetett először hallani a BBC Radio 1 reggeli műsorában.

Amellett, hogy a fiúk új albummal jelentkeznek, már azt is bejelentették, hogy márciusban kezdik meg a turnéjukat az Egyesült Királyságban, azután pedig további európai állomások következnek. Mindezek előtt, még februárban fel fognak lépni Londonban, az NME Awardson, valamint Berlinben is, ahol először lehet majd hallani élőben az új dalokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek