Starity

Kacsának bizonyul Lindsay Lohan új párkapcsolata

2013. január 15. 14:02   |   Szerző: CariDee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután felröppentek a hírek, hogy Lindsay és Max hivatalosan is randiznak, az angol fiúbanda tagja gyorsan meg is cáfolta ezt a Twitteren.

hirdetés
Kacsának bizonyul Lindsay Lohan új párkapcsolata

Alig terjedt el a rajongók körében, hogy Lindsay és Max végre hivatalosan is randiznak, a The Wanted ifjú énekese cáfolta is a híreket a Twitteren, a következőket írta ugyanis követőinek: „Emberek, ne higgyétek el, amit olvastok... George abszolút szingli.” Majd egy órára rá, újabb tweetet küldött, ami bizony köthető a pletykákhoz. „Két megalázó dolgot láttam ma... Nem is tudom, melyik volt rosszabb.”

A két sztár között egyébként sem volt már felhőtlen a viszony, miután George egy interjúban nyilvánosan groupie-nak nevezte Lindsay-t, aki aztán a Twitteren leiratkozott Maxről – micsoda bosszú volt ez tőle.

Annak ellenére tehát, hogy az internet már azt búgja, az énekes bemutatta a botrányhősnőt a szüleinek, továbbra is szinglik mindketten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek