Starity

Lady Gaga a színpadon molesztálta az egyik táncosnőt

2013. január 22. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy azt már megszokhattuk, az énekesnő újabb színpadi botránnyal tűnik fel a sajtó előtt Born This Way turnéja keretében.

hirdetés
Lady Gaga a színpadon molesztálta az egyik táncosnőt

Gaga pályafutása már rég nem a zenéről szól – bár mindig híres volt egyedi dalairól és visszhangot keltő megjelenéséről, botrányai egyértelműen az előbbi állítást igazolják. Több százan látták Lady Gagát a Staples Centerben, Los Angelesben a színpadon élőben énekelni.

Gaga a műsor alatt, a színpadon egy táncbetét kellős közepén megragadta az egyik félmeztelenre vetkőzött női táncos fenekét, és az illetlen helyeken kalandozó kezét percekig ott is tartotta. Mindeközben az Egyesült Államok lobogója volt a vállára terítve. Ez lenne a provokatív fénypontja az új műsornak? Nem, ezzel azt üzente: a patriotizmus is lehet szexi!


Fotó: viply.de

Talán azért, mert a színpadi jelmezek már nem tudnak kellő újdonságot nyújtani a nézőknek, talán mert újra és újra különcségére kívánnak reflektálni a menedzserek, ezt a mozdulatot mindenképp betervezték.

Bárhogy is, az énekesnő folytatja a Born This Way turnéját az államokban és Kanadában, 2013. március 20-áig, majd a jól megérdemelt pihenéssel tölti fennmaradt idejét. A változatosság kedvéért, talán tartogat még nekünk valami újat a Lady imidzse, hiszen apró ruhadarabokra és színpadi botrányokra már nem lehet egy negyedik turnét is alapozni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek