Starity

Kihívták a rendőrséget Chris Brown villájához

2013. január 22. 16:04   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ízléstelen tréfa áldozata lett a fiatal énekes – az ismeretlen telefonáló kitalált történettel hívta fel a rendőrséget.

hirdetés
Kihívták a rendőrséget Chris Brown villájához

Kiabálás és rendzavarás miatt hívták ki a rendőrséget a 23 éves énekes vidéki villájához tegnap este öt óra tájban. Egy ismeretlen telefonáló segélykiáltást vélt hallani a villa udvaráról, közölte a TMZ, az amerikai internetes hírportál.

A szülők heves vitában tobzódtak, az apa pedig épp úton volt a másik szoba felé, hogy fegyvert ragadjon – jelentette a rejtélyes telefonáló, majd letette a kagylót. Egy nagy talány övezi az este történéseit: talán Rihanna is ott volt? Azt tudjuk, hogy a barbadosi szépség biztosan járt aznap Chris villájában.

Amikor a rendőrség belépett a villába, mindent rendben találtak. Chris barátai épp a villában tartózkodtak, semmit sem tudtak a hívásról, csak egy dolog biztos, méghozzá az, hogy abban az időpontban Chris és Rihanna is a házban tartózkodtak.

Gyorsan kibújt a szeg a zsákból: Chris Brown nyilvánvalóan egy ízléstelen vicc áldozatául esett. De nem ő az egyetlen, aki hasonló „tréfa” áldozata lett: Tom Cruise, Justin Bieber és Ashton Kutcher villájánál is csengettek már a rendőrök.

Az ízléstelen tréfa az új trend Los Angelesben: egy ismeretlen telefonáló zavargást jelez a rendőrségen egy ismert sztár villájánál, majd leteszi a kagylót, a rendőrség pedig kiérkezve a híresség házánál értetlenül áll az eset előtt.

Időközben persze megtalálták a tettest: egy 12 éves fiú szórakoztatta magát a kitalált történetekkel. A fiú azonban csak Bieberről és Kutcherről szóló rémhírekről tehet, de hogy ki ejtette át Brownt, és mit keresett Rihanna a villában, egyelőre nem tudjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek