Starity

Február 11-én jön a Paramore új klipje

2013. február 06. 09:09   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Now című dal január 22-én került bemutatásra, mely a napokban érte el az egymilliós hallgatottságot a legismertebb videómegosztón. A dalhoz forgatott videoklip február 11-én jelenik meg a FueledByRamen csatornáján.

hirdetés
Február 11-én jön a Paramore új klipje

Szinte naponta jelennek meg új hírek a Paramore-ral kapcsolatban. Az album, mely már 2012 tavasza óta készül, csak április 9-én fog megjelenni Amerikában. Az együttes nem tétlenkedik addig; bejelentették, hogy klipet forgatnak, majd megjelent a Now című szám, de még annyi szabadidejük van, hogy egy ötödik album gondolatát is felvetették. Négy év pihenő után úgy látszik, nagy erővel tér vissza a banda, melyet az is bizonyít, hogy a legnagyobb visszatérők között tartják őket számon.

A Now című dalhoz forgatott videoklipet Daniel Cloud Campos, a Step Up moziból ismert táncos rendezte. Dan többek között olyan sztárokkal forgatott már, mint Britney Spears és Madonna.

A klipről, mely február 11-én jelenik meg, annyit érdemes tudni, hogy ez is teljesen más stílusvilág lesz, akárcsak a Now. A video sci-fi jellegű lesz, mely kicsit meglepte a rajongókat. A klipből láthattunk már pár képkockát, mely érdekes képi világot nyújt számunkra, hiszen Hayleyből, Jeremyből és Taylorból is kettő van.

A klip egy nappal a február 12-én induló ázsiai turné előtt debütál a FueledByRamen csatornáján. Az együttes nemcsak Thaiföldön. de Ausztriában is megfordul majd. A forgatásról még több képet Facebookon találnak a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek