Starity

Forog Calvin Harris és Ellie Goulding klipje

2013. február 22. 16:04   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellie Goulding és Calvin Harris az I Need Your Love című dal során dolgoztak együtt, de februárban a kisfilmet is felvették.

hirdetés
Forog Calvin Harris és Ellie Goulding klipje

Calvin Harris 18 Months című albumán a számos híresség között feltűnt a különleges hangú Ellie Goulding neve is, akivel az I Need Your Love című dal során dolgozott együtt.

A brit énekesnő Halcyon Days turnéjának amerikai részének lezárása és az európai turné kezdete között szakított időt arra, hogy Calvinnel leforgassák február 18-án a kisfilmet.

Pontos megjelenésről még egyik fél sem adott bővebb információkat, de ahogy Goulding kisasszonyt megismertük, megint bejelentés nélkül fog megjelenni a klip.

Calvin és Ellie mellesleg nagyon jó barátságban vannak, így hát nem lepődünk meg azon, hogy a popcsillag, Tinie Tempah után vele is összehozott egy dalt, ami – ahogy Calvin dalait ismerjük – valószínűleg nagy népszerűségnek örvendhet majd, főleg a klip megjelenése után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek