Starity

Márciusban jön Bonnie Tyler új albuma

2013. február 24. 15:03   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február elején pont a magyar rajongói Facebook-oldala adta hírül, hogy március 8-án végre, nyolc év után új stúdióalbummal tér vissza Bonnie Tyler. A Rocks & Honey 13 dallal tehát hamarosan megjelenik.

hirdetés
Márciusban jön Bonnie Tyler új albuma

Bonnie Tyler jelenleg a Rock Meets Classic turnén vesz részt, melynek keretein belül 20 városban ad koncertet Németországban, Hollandiában és Svájcban egy rockzenekarral, és a cseh Bohemian Symphony Orchestra Prague kíséretében így igazi, szimfonikus rockkoncertet ad rajongóinak. A legnagyobb örökzöld slágerei mellett viszont a hamarosan megjelenő új albumáról is énekel egy dalt.

A Believe in Me Desmond Child szerzeménye, akivel legutóbb 1988-ban dolgozott együtt. Child korunk egyik meghatározó zeneszerzője és írója, több tucat listavezető slágert írt már olyan előadóknak, mint Ricky Martin (Livin' La Vida Loca), Alice Cooper (Poison), továbbá Cher, Shakira, Bon Jovi, Kiss, Lindsay Lohan, Mika, a Tokio Hotel, Meat Loaf, a The Rasmus vagy Katy Perry is énekelt már Desmond Child-dalt. A zenei géniusz korábban így nyilatkozott Bonnie Tylerről a Billboard díjátadón: " Bonnie Tyler a legfelkészültebb és technikailag a legjobb énekes, akivel valaha is dolgoztam, neki van a legjobb és legkifejezőbb hangja, amit valaha is hallottam."

Íme a videó, amely Berlinben készült néhány nappal ezelőtt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek