Starity

Paul Wesley-t kirúgták az iskolából

2013. március 01. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárjának a színészet miatt kerültek háttérbe tanulmányai a középiskola idején.

hirdetés
Paul Wesley-t kirúgták az iskolából
Fotó: Kurt Iswarienko

Valószínűleg senki sem hinné, hogy Paul Wesley-nek valaha is gondjai lettek volna az iskolával, pedig így volt, ugyanis a tinédzseréveiben szárnyait bontogató színész a középiskolában nem éppen az éltanulók és a gyakori jelenlévők táborát erősítette.

A Vámpírnaplók Stefanja akkoriban kapott szerepet az amerikai szappanoperában, a Guiding Lightban és bár ezzel vette kezdetét színészi karrierje, a tanulás terén nem remekelt annyira, mint a tévéképernyőn.

„Egyben stresszes és hihetetlenül jövedelmező is volt. Számomra a heti 3-4 forgatási nap Manhattanben egyfajta menekülés volt a tipikus New Jersey-i külvárosi életből. Fiatalon sok olyan dolognak voltam kitéve, amik igazán segítettek kialakítani a mai énemet, ugyanakkor abban az időben mindig kirúgtak az iskolákból az órákon való alacsony részvételem miatt- mesélte Paul az August Mannek.

Végül azonban sikeresen elvégezte a középiskolát, sőt egyetemre is jelentkezett, azonban a felsőoktatást is kénytelen volt nélkülözni a színészet miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek