Starity

Rihanna turnéfilmjét a Fox csatornán vetítik

2013. március 19. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna turnéfilmjét a Fox csatornán vetítik – ezek szerint benne lesz az American Idolban?

hirdetés
Rihanna turnéfilmjét a Fox csatornán vetítik
Fotó: Dave J Hogan/Getty Images

Rihanna a Fox csatornával folytat tárgyalásokat, és a The Hollywood Reporter szerint a várva várt turnédokumentumját, a Rihanna 777-t májusban közvetíti a gigantikus televíziócsatorna.

Az énekesnő számtalan újságírót hívott meg a magánrepülőgépére, hogy tartsanak vele hét különböző koncerten a világ körül. Mindenki azt várhatta, hogy megismeri az igazi Rihannát, de csalódniuk kellett, mert az utazás alatt félrevonult, és távol maradt a meginvitált vendégektől. A kritika ellenére, amivel szembe kellett néznie a repülőút miatt, a média mégis segített neki, hogy a legutóbbi albuma, a Unapologetic az amerikai Billboard lista első helyén landoljon, és a Diamonds is tarolt a kislemezlistán.

Az, hogy a Fox csatorna mellett döntött, érdekes döntés: a Fox arról ismert, hogy náluk fut a népszerű American Idol tehetségkutató verseny, és egyesek máris azon kombinálnak, hogy ez a kapcsolat kövezi ki az utat Rihanna előtt, hogy a műsor következő évadjában a zsűritagok közé kerüljön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek