Starity

Világ körüli Jimmy-turné veszi kezdetét

2013. április 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zámbó Jimmy emléke továbbra is élni fog. Családja és a menedzser ország- és világjáró koncertsorozatot tervez.

hirdetés
Világ körüli Jimmy-turné veszi kezdetét

A 42 évesen elhunyt magyar legenda ismét visszatér – hellyel-közzel. A Blikk információi szerint külföldön és hazánkban egyaránt terveznek Jimmy-koncerteket, azt szeretnék elérni, hogy a sztár örökké a köztudatban maradjon, illetve mások is meg tudjanak ismerkedni a dalaival.

A család minden tagja részt vesz majd az állomásokon, Zámbó Árpy viszont kikötötte, a két és fél órás koncertek nem ócska bulik lesznek, hanem komoly emlékestek. Legalább féltucat előadóművészt szeretnének szerződtetni, akik majd előadják a Király dalait,

„Az országban az összes megyét be akarjuk járni. Sok sztárral tárgyalunk, Heller Tamás, Lakatos Krisztián, L. L. Junior, Kökény Attila, Stone, Bunyós Pityu, Majka, a Nyári lányok, Zámbó Krisztián, VV Béci és Oláh Gergő is fel fog lépni velünk, legalábbis úgy néz ki” – mesélte a menedzser a napilapnak, és ígéri, egy hónapon belül kezdenek.

De hol is fognak fellépni? A terveik közt szerepelnek a közeli országok és területek, mint Ausztria, Erdély vagy a Vajdaság, de nem tartják kizártnak, hogy Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és Florida környékén is koncerteznek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek