Starity

A Hot Chelle Rae tagjai ugyanazt a nőt szeretik

2013. április 02. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négytagú, amerikai banda eddig két lemezzel örvendeztette meg fanatikusait. Ezúttal viszont egy kislemeznek örülhetnek a lelkes rajongók.

hirdetés
A Hot Chelle Rae tagjai ugyanazt a nőt szeretik

A Taylor Swifttel is koncertező együttes hosszú ideje nem hallatott magáról. Legutóbbi, Honestly című kislemezüket még tavaly márciusban adták ki. Azóta csak kisebb turnévideókkal lepték meg az értük rajongókat. Így nem is meglepetés, hogy a kedvelőik már nagy izgalommal várták a kisfilmet, hiszen maga a dal már január végén napvilágot látott, míg a szöveget tartalmazó videót február közepén töltötték fel a YouTube-ra.

A Hung Up című számukhoz készített klip viszont csak hosszú várakozás után, április 1-jén került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. A szerzemény ugyanazt a látványvilágot és hangzást viszi tovább, amit az együttes legutóbbi lemezénél is tapasztalhattunk. Ennek megfelelően újból egy könnyed, bohókás, ám szerelmes dalt kaptunk az együttestől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek