Starity

Maria Ehrich: „Nem mindig klassz ismertnek lenni”

2013. április 04. 13:01   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maria Ehrich számára még újdonság az ismertség: régóta színészkedik, a Rubinvörös miatt mégis csak most vált felkapottá.

hirdetés
Maria Ehrich: „Nem mindig klassz ismertnek lenni”

Március elején került bemutatásra több országban is Kerstin Gier nagy sikerű Időtlen szerelem trilógiának első részének, a Rubinvörösnek filmváltozata. A főszereplőt, Gwendolyn Sheperdöt alakító színésznő, Mara Ehrich azóta folyton rajongókba botlik. Nemrég a Cover Mediának mesélt arról, milyen érzés, ha felismerik az utcán.

A húszéves német színésznő szívesen osztogat autogramokat, azt viszont, hogy felismerik az utcán, szörnyűnek találja: „Őszintén meg kell, hogy mondjam, totál kényelmetlennek találom. Szóval még egyáltalán nem tudom kezelni a helyzetet, mert nagyon új számomra.”

Mindemelett Maria két helyzetet különböztet meg: „Az egyik az, amikor a vonaton felismernek: »Ne haragudj, te vagy Maria Ehrich?« Ilyenkor azt mondom, hogy igen, aztán még öt megállón keresztül ott állok a fazon mellett anélkül, hogy tudnám, mit kéne mondanom! Ez nagyon kínos. De ha valaki jön, kér egy autogrammot, és utána mehetek az utamra, az klassz. Olyankor nagyon örülök.”

Arra a kérdésre, hogy gyakran megesik-e vele, hogy felismerik, így felelt: „Először a Rubinvörös után történt meg velem, előtte egyáltalán nem. Egyszer odajött hozzám egy lány a reptéren és kért egy autogramot. Nemrég pedig otthon, Erfurtban ment el mellettem úgy tíz lány, és mind hátrafordultak, hogy jobban megnézzenek. De talán nem is engem találtak ismerősnek, csak simán viccesnek találták a cipőmet!” – tette hozzá nevetve.

Arra, hogy a Rubinvörös után nemcsak híresebb lesz, hanem gyakorlatilag egy példakép is a tinilányok számára, még nem gondolt a fiatal színésznő. „Még sosem gondolkodtam ezen – ismerte el. – De nem vagyok olyan meglepően bulizós lány. Szerintem példaképnek lenni összefüggésben áll egy bizonyos beállítottsággal. Nem tudom, hogy példaképnek kellene-e lennem, vagy hogy szeretném-e egyáltalán. Mármint, ha valaki engem állít példaképnek, akkor persze, szívesen! De emiatt nem szeretnék túlzottan jólnevelten viselkedni, hogy megfeleljek – ha szeretnének, akkor úgy kell elfogadniuk engem, ahogy vagyok.”

Hazánkban egyébként annyi rajongóval büszkélkedhet a Rubinvörös, hogy a rajongók már petíciót is indítottak a film hazai bemutatásáért, és a ProVideo emiatt átgondolja a hazai forgalmazást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek