Starity

Mel C jótékonysági futóversenyen vett részt

2013. április 08. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori énekesnője, a Sportos Spice becenevet viselő Mel C ismét bebizonyította, hogy rászolgált a nevére.

hirdetés
Mel C jótékonysági futóversenyen vett részt

Melanie Chisholm, ismertebb nevén Mel C, szombaton részt vett egy jótékonysági futóversenyen szülővárosában, Liverpoolban. A korábbi Spice Girls sztár is együtt kocogott a többi, hétköznapi versenyzővel azon a futóversenyen, amelynek célja az volt, hogy pénzt gyűjtsön a liverpooli Alder Hey Childrens gyermekkórháznak és a sheffieldi The Children's Hospital Charity nevű jótékonysági szervezetnek.

A 96 mérföldes (154 és fél kilométer) verseny annak a 96 liverpooli futballrajongónak az emlékét őrzi, akik 1989-ben a Hillsborough Stadion tragikus összeomlásakor veszítették az életüket.

Chisholm a három napon át tartó verseny utolsó szakaszán vett részt. Mielőtt csatlakozott volna a futókhoz, még a Twitteren megosztotta az alábbi üzenetet: „Olyan izgatott vagyok, hogy részt veszek a holnapi versenyen. Remek munkát végeztek... Én és Paul O'Neill csalunk, és csak az utolsó mérföldeket fogjuk lefutni a dicsőséges Anfieldig.”


Fotó: XPosure

Ez a második Hillsborough-val kapcsolatos esemény, amelyen Chisholm megjelent – tavaly közreműködött a The Justice Collective's által kiadott jótékonysági albumon, amelyen többek között Sir Paul McCartney és Robbie Williams társaságában énekelte el a He Ain't Heavy He's My Brother című dalt, hogy pénzt gyűjtsenek azoknak a családoknak, akik a futballtragédiában veszítették el a szeretteiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek