Starity

Shania Twain: tíz év után ismét a CMA-n

2013. április 08. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű kanadai countryénekesnő tíz év után ismét megjelent a Country Music Awardson – az idő semmit nem fogott rajta.

hirdetés
Shania Twain: tíz év után ismét a CMA-n

Még mindig ő az igazi – utalunk Shania Twain egyik legnagyobb slágerére, a You're Still the One-ra. Pontosan egy évtizeddel azután, hogy a kanadai countryénekesnő utoljára jelent meg az Academy of Country Music Awards (countryzenei díjátadó gála) színpadán, Shania múlt vasárnap este ismét feltűnt és megörvendeztette a közönséget. Ő nyújtotta át az év művészének járó díjat (ez az este fénypontjának számít) a másik műsorvezető, Luke Bryan társaságában, és az általános vélemény szerint mesésen festett a pánt nélküli fekete ruhájában, magasszárú csizmájában és rakoncátlan hullámos fürtjeivel

Nehéz és dolgos évek állnak a You're Still the One énekesnője mögött (aki mellesleg 1999-ben a legfőbb díjat vihette haza a díjátadóról.) Karrierje fényesen indult, tíz év alatt négy albumából több mint hetvenöt millió példányt adtak el, és ezzel ő lett a legnagyobb eladott példányszámmal dicsekedhető countryénekesnő az egész világon. 2005-ben azonban fájdalmas váláson esett túl, miután felfedezte, hogy a férje, akivel tizennégy éven át éltek boldog házasságban, megcsalta őt a legjobb barátnőjével. Shania depressziós lett, és egy időre még a hangját is elveszítette. Összecsaptak a feje felett a hullámok, azonban ő mégis talpra állt.

Új szerelem talált rá, és elindította a saját Las Vegas-i show-ját, amellyel azóta is látványos sikereket arat. A negyvenhét éves Shania boldog mosollyal köszönte meg a közönség üdvözlését, majd elmondta, hogy nagyon jó érzéssel tölti el, hogy annyi év után ismét ott lehet az CMA-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek