Starity

Selena Gomez lesz a következő Jennifer Lopez?

2013. április 12. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap igen meglepő kijelentést tett a fiatal színész-énekesnő egyik munkatársa, ugyanis szerinte Selena jó úton halad afelé, hogy J.Lo nyomdokaiba lépjen.

hirdetés
Selena Gomez lesz a következő Jennifer Lopez?

Selena Gomez munkássága elég megosztó az emberek körében, ugyanis több millióan rajonganak érte minden téren, viszont akadnak szép számmal olyanok is, akik szerint semmi tehetsége az énekléshez vagy színészethez, esetleg egyikhez sem. Sikere azonban tagadhatatlan, most pedig hamarosan megjelenő albumával valami újat is mutatni fog magából, ezt a változást pedig a nemrég megjelent Come & Get It című dal is magában hordozza.

A lemez egyik közreműködője, Jason Evigan az MTV News-nak adott interjút a Selenával való közös munkáról, melynek során rengeteg érdekességet is elárult, ráadásul sokak nagy meglepetésére Jennifer Lopez utódjaként emlegeti a 20 éves színész-énekesnőt.

„Az albuma nagyon király. Ez egy elég erős dance-lemez és tényleg nagyon csúcs. Szerintem egy következő szintre fogja emelni őt, mivel az összes dal, amit hallottam nagyon pöpec – nyilatkozta Jason, majd hozzátette – Néhány igazán baró etnikai hatású és törzsi dob-szerű anyag is van benne. Olyan érzésem van, hogy ő lesz a következő J.Lo, vagy valaki hozzá hasonló”

A srác nem mellesleg pedig még azt is elmondta, hogy egy olyan dal is helyet kapott a lemezen, amit Jennifer nagyon-nagyon magáénak akart, de nem kapta meg, így végül Selena kaparintotta meg a Save The Day című szerzeményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek