Starity

A Teen Wolf farkasai keményen küzdenek

2013. április 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf vérfarkasai bevallották, igenis keményen kell küzdeniük azért, hogy jól nézhessenek ki.

hirdetés
A Teen Wolf farkasai keményen küzdenek

Még 2012 őszén kezdődtek el a Teen Wolf harmadik évadának forgatásának munkálatai, ezzel együtt a filmsztároknak is rá kellett gyúrniuk a munkára.

Tyler Posey, Hoechlin és a Carver ikrek most beszámoltak eddigi élményeikről a forgatás előtti edzések kapcsán, ahol a legtöbb szereplőnek – mint az ikrek és Posey – nehéz volt felkészülniük, de volt olyan kivételes személy is, akinek nem kellett annyira keményen megdolgozni az alakjáért.

„Mivel fiatalkorom óta baseballozok, nekem nem nagy kihivás az edzés, szinte mindennapos, ezért általában élvezem is. Azonban néha jól jön egy kis nassolás, mint például egy szelet pizza a haverokkal, aminek senki sem tud ellenállni – árulta el Tyler Hoechlin, aki a legtöbbször látható felső nélkül. – A diétám pedig szivás: leginkább csak hús, saláta és különböző magvak.”

Az újdonsült Carver ikrek is megosztották érzéseiket: „A gimiben és az egyetemen sportoltam hobbiszinten, de ennyire, mint most, még soha nem volt álladósult a mozgás a mindennapjaimban. Már a forgatások előtt három héttel el kellett kezdenünk mozogni, és azóta sem álltunk le. Nagyon keményen kell edzenünk, hogy jól mutassunk, valamint egy szigorú diétánk is van Maxszel” – nyilatkozta Charlie Carver. – „Szerintem nem fair, hogy Tyler Posey nem tölt annyi időt itt, mint mi, emellett pedig pizzát eszik – amit én vagy három hónapja csak kopogó szemmel nézek.” – jegyezte meg Max.

Már nem kell sokat várni az új évadra, bónusz pedig a sorozat nézői számára, hogy vasárnap fog megjelenni az első hivatalos előzetese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek