Starity

Teljesen kikészült Kiss Ramóna

2013. április 16. 15:03   |   Szerző: Récy98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ramónát a Barátok közt erőszakos jelenetei után kollégái vigasztalják, és igyekeznek visszatéríteni a jelenbe, szörnyen megviseli ugyanis, amit karaktere átél.

hirdetés
Teljesen kikészült Kiss Ramóna
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Klinszky Gábor

A sorozat forgatókönyve szerint Zsófit élettársa, Bartha Zsolt terrorizálja testileg és lelkileg is. A színésznő a jelenetek után sokszor a könnyeivel küzdve próbál újra visszacsöppenni a valóságba, annyira megviselik az erőszakos felvételek.

„Az erőszakosabb jelenetek után még időre van szükségem, hogy elengedjem ezeket az érzéseket, és visszatérjek a karakteremtől önmagamhoz. Mindig arra törekszem, hogy a lehető legjobban beleéljem magam a helyzetbe. Szerencsés vagyok, mert a közvetlen környezetemben egy nő sem élt át ilyen borzalmakat” – mesélte Ramóna a Borsnak.

A felkavaró részek után van, hogy Rékasi Károly ad neki újra erőt, de elárulta, semmiképpen sem szeretné abbahagyni a munkáját, hiszen már több éve ezt tartja az életének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek