Starity

Jennifer Lopez visszatér az American Idolba?

2013. április 25. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetségkutató műsor producerei tagadják, hogy visszahoznák Jennifer Lopezt, hogy megmentsék az Idolt, de annyi biztos, hogy Carey-nak és/vagy Minajnak hamarosan mennie kell.

hirdetés
Jennifer Lopez visszatér az American Idolba?

Az American Idol nézettsége sokat esett az elmúlt időkben, amióta Mariah Carey és Nicki Minaj ül a zsűriben, ezért a producerek úgy döntöttek: annak ellenére, hogy a műsor még az évad közepén jár, a két énekesnőt lecserélik, hogy megállítsák a nézőszám hanyatlását. „Mindent megfontoltak – árulta el egy forrás az E! News riporterének. – Azt is, hogy csak az egyiküket küldik el, de azt is, hogy mindkettőt leváltják.”

A The Hollywood Reporter szerint az American Idol producerei még azt is számításba vették, hogy Carey-t lecserélik a korábbi zsűritag Jennifer Lopezre, aki tavaly, a tizenegyedik évadban távozott. Erre az ötletre azonban Carey nyomban bírósági perrel fenyegetőzött, így a producerek ejtették a gondolatot is.

A Fox csatorna tagadta ezt a hírt, amikor a The Reporternek nyilatkozott, ahogyan azt is, hogy az American Idol jelenleg is tárgyalásokat folytatna Lopezzel, hogy jelenjen meg a következő hónapban megrendezésre kerülő döntőn. A Fox szóvivője szerint a The Reporter mindkét állítása csupán pletyka.

Függetlenül attól, hogy mi fog vagy nem fog történni a következő hetekben, a nézők számíthatnak arra, hogy még a tizenharmadik évad előtt zsűritag-csere szemtanúi lehetnek.

Egy forrás ugyanis azt közölte az E! News riporterével, hogy igenis változások várhatóak. „A Fox úgy gondolta, hogy a Nicki–Mariah-páros megemeli majd a nézettséget, de éppen az ellenkezője történt.”

[Nicki] nem valószínű, hogy távozik a műsorból – állítja egy másik forrás. – De ez attól függ, ki kerül Mariah helyére.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek