Starity

Másodjára lett keresztanya Lady Gaga

2013. április 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elton John Lady Gagát választotta második gyermeke keresztanyjának, csakúgy, mint az elsőnél tette.

hirdetés
Másodjára lett keresztanya Lady Gaga

Elton John a napokban közzétette: második fia, a januári születésű Elijah keresztanyja nem más, mint Lady Gaga. A lovag elmondása szerint azért esett a Money Honey énekesére ismét a választásuk a párjával, David Furnishsel, mert mint kiderült, az extravagáns sztár remek keresztanyja volt a pár első gyermekének, a kétéves Zacharynak.

Sir Elton a PopCrushnak mesélt: „Gaga fiatal és nagyon jó keresztanyja volt Zacharynak; eljött őt megfürdetni Las Vegasba. Már fel volt öltözve a hamarosan kezdődő koncertjére, úgy fürdette, olyan Audrey Hepburn-stílusú ruhában. És miután megfürdette, meg is etette... A szakmában mi mind őrültek vagyunk, de attól még emberek is.”

Elton azt is elmesélte, hogy imádja a reggeli kelést, a közös fürdéseket és az apaság minden csínját-bínját. Lady Gaga nem reagált a hírre, de az biztos, hogy mostanában nem lesz sok ideje segíteni a párnak, ugyanis most még csípősérüléséből lábadozik, végzi az új albumának, az ARTPOP-nak az utómunkálatait, illetve júniusban elkezdi a Tony Bennettel közös jazzalbum elkészítését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek