Starity

Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik

2013. május 12. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjaink legnagyobb csillagai is voltak egykoron gyerekek. Vajon tudták, ha felnőnek, gyermekkoruk kedvenceire fognak hasonlítani? Cikkünkben összegyűjtöttünk tíz sztárt, akik kísértetiesen hasonlítanak egy-egy mesehősre.

hirdetés
Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik

Nicole Scherzinger

A mostanában szólóban nyomuló énekesnőnek biztosan sokan mondogatták, mennyire hasonlít az Aladdin-sorozat Jázminjára, hiszen külsőleg egy az egyben egymás tükörképei lehetnének. A szemöldökön kívül más különbséget nem véltünk felfedezni, kíváncsiak lennénk, Nicole hogyan festene Jázmin-jelmezben.

Katy Perry

Az énekesnő le se tagadhatná a közte és Hófehérke közti hasonlóságot. Ugyanolyan haj, smink, sőt, megkockáztatjuk, hogy az arcvonások is megegyeznek. Katy nemrégiben bepróbálkozott Törpillaként is, de a képek láttán úgy gondolhatjuk, Aprajafalva törpjei helyett jobban passzolnak hozzá a Disney-mese törpjei.

Freddie Mercury

Nem tudjuk, hogy a South Park készítői vajon a Queen frontemberéről mintázták-e Mr. Slave-et, mindenesetre a hasonlóság itt is letagadhatatlan.

Zac Efron

Zac sosem mesélt arról, milyen rajzfilmeken nőtt fel, de az X-Men lézerszemű Küklopsza és közte elég szembetűnő a hasonlóság. Azon sem lepődnénk meg, ha a következő X-Men-filmben ő játszaná a főszerepet.

Hayley Williams

Ki ne ismerné Frankie-t, aki Fosterék házában él? A képzeletbeli barátokra felügyelő dadus és Hayley nemcsak ugyanazt a hajstílust választották, de a zöld kardigánban és a lilás árnyalatú szoknyában is megegyeztek.

A Monster című dal videoklipjében pedig az énekesnő a Pokémon-rajzfilmsorozat Mistyjére hajaz, akihez már korábban is hasonlítgatták őt, valamint nemrégiben az egyik Disney-hercegnő, Ariel háborodott fel, hogy neki már azelőtt vörös haja és kis melle volt, mielőtt Hayley Williams trendivé tette volna azt.

Adam Lambert

Ha már Hayley-nél és Arielnél járunk, meg kell említenünk a sztárvilág egyik legnagyobb Paramore-rajongóját, aki nem mellesleg a kis hableány szerelmére, Ericre hasonlít. Nem tudjuk, Adam észrevette-e a közös vonásokat, mindenesetre a rajongók kiszúrták azokat.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal Barney-ja ugyanazt a sunyi vigyort ölti arcára, mint a Batman-rajzfilm Rébusza. Az arccsontok és az arcvonások is megegyeznek. Hihetetlen ez a nagy hasonlóság kettejük közt.

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala és az X-Men sztárja valószínűleg nem tud a közte és a Texas királyai Luanne-je közti hasonlóságról, de mi azért megemlítjük, hiszen bohókás frufrujuk és arcformájuk feltűnően megegyezik.

Emma Stone

Az egykoron FarmVille-függő színésznő akár az ikertestvére is lehetne Kim Possible-nek, ugyanis megegyező külsejük mellett agyuk is egyformán jár, hiszen ugyanazt a fekete rucit és harisnyát öltötték magukra mindketten.

Rihanna

Ririnek és Fakopáncs Fricinek nemcsak a hajuk egyezik meg, de meg merjük azt is kockáztatni, hogy a fénykép készültekor az énekesnő is ugyanazon a jellegzetes hangon nevetett fel, mint gyermekkorunk kedvenc rajzfilmhőse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek