Starity

Demi Lovato testvérként gondol exbarátjára

2013. május 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szakításuk után is jó barátok maradtak, mi több, kitartanak egymás mellett, de Demi most őszintén mesélt Joe Jonasszal való szakításáról.

hirdetés
Demi Lovato testvérként gondol exbarátjára

A szerelem fáj! Demi Lovato az ABC's Nightline Newsnak adott interjújában beszélt őszintén Joe Jonasszal való kapcsolatáról, szakításukról és hogy hogyan lettek újra barátok.

Demi és a középső Jonas tesó 2010 márciusában jöttek össze, majd mindenki meglepetésére néhány hónappal később szakítottak is. Ugyanis Joe lecserélte Demit a Twillight színésznőjére, Ashley Greenre, akivel egészen 2011 márciusáig alkottak egy párt. Ez azt jelentette, hogy Deminek a Rock Tábor 2: A záró buli turnén végig keleltt néznie szerelme és Ashley turbékolását. Demi nem tagadta az interjúban, hogy a Jonas fivér összetörte a szívét.

„Együtt voltunk, majd szakítottunk, és volt egy pont, amikor nagyon dühös voltam rá. Amikor szívfájdalmakon mész keresztül, mindig a gondolataidban lesz valaki.. Ez olyan, mint amikor meghallasz egy dalt a rádióban, ami rá emlékeztet, ekkor újra eszedbe jut [az illető].”

Manapság azonban Demi és Joe félretették a múltat és újra barátkozni kezdtek, még ha néha ez nagyon nehéz is tud lenni: „Most már elmondhatom, szerencsére, hogy ő és a testvére, Nick mindig mellettem álltak, és olyanok vagyunk, akárcsak egy család, számomra ők a testvéreim. Nagyon jó barátok vagyunk, talán nem állunk olyan közel egymáshoz, mint régen, de ez rendben van.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek