Starity

Szétnyílt Mariah Carey ruhája

2013. május 24. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezt követően élőben káromkodott a Good Morning Americában, ráadásul egy mikrofonbaki miatt dúdolnia kellett ének helyett.

hirdetés
Szétnyílt Mariah Carey ruhája

A műsorvezető és Carey a New York-i Central Parkból jelentkeztek élőben a Good Morning America legújabb epizódjában. Mariah Carey reggeli zsörtölődéssel ugyan, de üdén és gyönyörűen jelent meg egy Versace-ruhában.

Miután arról panaszkodott, hogy sosem kel fel ennyire korán, a ruhája hátul szétnyílt, szerencsére azonnal odasiettek és korrigálták a problémát, így elkerülte a tragédiát – akár több millió néző előtt villanthatott volna. „Szeretlek, Donatella [Versace], de ez szétnyílt, drágám” – próbálta viccesen menteni a szituációt.

Természetesen a show-nak folytatódnia kellett; továbbra is beszélgettek, egy reklámszünet után elénekelte néhány slágerét, az Always Be My Baby során problémája akadt a mikrofonnal, így kínosan dúdolnia kellett egy rövid ideig, majd egy újabb kínos pillanat után kiszaladt a száján: „Ó, a p*csába! Ezt nem hallottátok...” Végül az emlékezetes eseményt egy poénnal zárta, ironikusan megköszönte mindenkinek, hogy ilyen korán felébresztették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek