Starity

Együtt turnézik Christina Stürmer és Jon Bon Jovi

2013. május 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány koncert erejéig együtt lépnek színpadra, Christina Stürmert ugyanis olyan megtiszteltetés érte, hogy a Bon Jovi előzenekara lehet.

hirdetés
Együtt turnézik Christina Stürmer és Jon Bon Jovi
Fotó: David Bergman

Május 18-án jelentette be az osztrák énekesnő hivatalos Facebook-oldalán keresztül, hogy együtt fog színpadra lépni a legendás Jon Bon Jovival, aki Because We Can nevű turnéjával jelenleg Németországot járja. Eddig fellépett Münchenben, de ellátogatnak Berlinbe és Kölnbe is, a legnagyobb meglepetés viszont az, hogy Christina a Bon Jovi előzenekara lesz a helyszíneken.

Amellett, hogy több ezer után hirtelen több száz ezer ember előtt énekel, az is megtiszteltetés, hogy együtt duettezhetett a nyolcvanas évek rockerlegendájával, nap mint nap együtt próbálnak, valamint egy időre a turnéjához is csatlakozhat.

Christina legújabb albuma idén áprilisban jelent meg Hör auf dein Herz (Hallgass a szívedre) címmel, és rögtön a listák élére került.



Élőben és próba közben. Fotó: David Bergman

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek