Starity

Feltörekvő bandák nyomában: Thousand Foot Krutch

2013. május 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai rockbanda karrierje szárnyal, mióta egyik dalukat felkapta a sokak által nagy érdeklődéssel kísért WWE pankráció.

hirdetés
Feltörekvő bandák nyomában: Thousand Foot Krutch

A júliusban 35. életévét töltő Trevor McNevan és bandája már a 90-es évek közepe óta, azaz lassan húsz éve tevékenykedik, de a siker szele csak mostanság csapta meg őket.

Light Up The Sky című dalukat az EA Sports játékszoftvergyártó cég használta fel, War Of Change nevezetű számuk pedig a nagy rajongótábornak örvendő WWE pankráció betétdalaként csendül fel.

A banda frontembere több másik együttesben is kipróbálta magát, melyek közül az FM Staticben még mindig tevékenykedik, annak ellenére, hogy nemrég megszületett első fia, Cohen Avery James McNevan, aki mellett még arra is jut ideje, hogy turnézgasson az Egyesült Államokban.

A Thousand Foot Krutch nyolc stúdióalbumot dobott a piarcra, melyek közül az utolsó tavaly jelent meg The End Is Where We Begin címmel, melyről az első kislemez, a fent említett War Of Change nemrég került bemutatásra.

„Mikor a fények kihunynak, én vagyok a szó, te a hang. Ismeretlen kémia, ahogy a részemmé váltál. És mikor egyedül ücsörgök este, a gondolatod tűzként ég végig rajtam. Te vagy az egyetlen, aki tudja, ki vagyok én” – hallható a Be Somebody című dalban, mely mellett olyan számok kaptak helyet a Billboard 200-on 14. helyen debütált albumon, mint a Courtesy Call vagy a We Are.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek