Starity

Snoop Lion: „Miley Cyrus fantasztikus”

2013. június 11. 19:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes ismét nyilatkozott kolléganőjéről, Miley-ról, és mint néhány héttel ezelőtt, most is csak áradozni tudott róla.

hirdetés
Snoop Lion: „Miley Cyrus fantasztikus”

Snoop Lion nem először illeti dicsérő szavakkal Cyrust. A rapper és az énekesnő nemrég együtt dolgozott az Ashtrays and Heartbreaks című dal során, és össze is barátkoztak.

„Bámulatos volt Miley-val dolgozni. Ő olyasvalaki, aki teljesen illik a számhoz: tele van energiával, és megfelelő szellemisége és életfelfogása van.”

Továbbá azt is elmondta, hogy a We Can't Stop énekesnője egy igazi partiállat, de ha kell, munkamániássá tud válni. „A sors akarta, hogy összejöjjünk. Amikor felveszem a számaimat, sosem tudom, kivel hoz össze a sors, egészen addig, amíg kész nincs minden. Miley-val – akármin menjen keresztül, akármin menjünk keresztül – akkor is jó párosítás voltunk.”

A reggae énekesnek továbbra sincs megállás: a következő hónapban az Egyesült Királyságban fog fellépni a Yahoo Wireless Fesztivál során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek