Starity

Britney büszke anyukaként mesél gyerekeiről

2013. június 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ritkán beszél fiairól, ám ennek ellenére nagyon szereti Prestont és Jadent. Legutóbb Ryan Seacrest KIIS-FM rádióshow-jában hozta szóba a srácait és büszkén mesélt róluk a hallgatóknak.

hirdetés
Britney büszke anyukaként mesél gyerekeiről

A pophercegnő június 17-én vendégeskedett Ryan Seacrest show-jában, a népszerű rádiós műsorvezető legújabb számáról, az Ooh La Láról faggatta. Mint tudjuk: a dal igen közel áll Britney-hez, hiszen nemrégiben bevallotta, hogy a nótát részben gyermekeinek szánta. Az interjúban Brit nemcsak legújabb stúdióalbumáról osztott meg részleteket, hanem a srácokról is büszkén mesélt a 31 éves anyuka.

„A fiaim most 6 és 7 évesek, szóval még csak most tapasztalják meg, hogy milyen a színpadon állni, ahol nem puszilhatják meg az anyukájukat a barátaik előtt és hasonlók. Tudják, mi az, ami klassz és mi nem az” – osztotta meg Britney, majd elárult néhány titkot is a Hupikék Törpikékkel való kapcsolatáról és legújabb, Ooh La La címre hallgató daláról: „A fő ok, amiért elkészítettem (a dalt), a fiaim voltak. Megszállottak a Hupikék Törpikékkel kapcsolatban. Az első filmet millió vagy trillió alkalommal láttuk együtt és mindig azt mondogatják, hogy benne kell majd lenniük a videóban” – mesélte a boldog anyuka. És a fiúkról valóban készült is egy videós fotózás, mely során ügyesnek bizonyultak.

„Az idősebbik fiamnak, Prestonnak végül is igaza volt, amikor számtalan alkalommal mondogatta neki (a fotósnak), hogy tenni fog valamit az ügy érdekében. Mindketten saját magukat játszották, de amikor a fotózásnak vége volt, nem láttam őket. A fodrásznál és a sminkesnél ültem és csak később láthattam, hogy mit alkottak a kamera előtt és az valami elragadó volt!” – büszkélkedett Britney.

Az énekesnő azonban soron következő, nyolcadik stúdióalbumáról is osztott meg részleteket rajongói legnagyobb örömére. Legutóbbi lemeze, a Femme Fatale 2011-ben jelent meg, így a rajongók már szinte tűkön ülve várják az énekesnő legújabb munkáját.

„Még csak a kezdeti státuszban van, de új irányból közelítem meg, teljesen eltér azoktól, amiket eddig csináltam”mondta titokzatosan az énekesnő. Érdekesség még, hogy az új albumon Will.I.Am. mellett William Orbit is közreműködik majd, aki többek között Madonna 1998-as megjelenésű Ray Of Light című albumának munkálatai során is aktívan tevékenykedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek