Starity

Hamarosan megjelenik Avril Lavigne legújabb kislemeze

2013. június 20. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril-lel nemrég készítettek egy interjút az új lemezről, és érdekes információt osztott meg velünk. Kiderült ugyanis, hogy mi lesz a következő dalának a címe és az is, mikor fog megjelenni.

hirdetés
Hamarosan megjelenik Avril Lavigne legújabb kislemeze

Az énekesnőt nemrég egy interjú közben arról faggatták, van-e már fogalma arról, hogy melyik lesz a következő kislemezes dala, Avril pedig elmondta, hogy a Rock 'N Roll című dalára esett a választása.

Számomra a Rock 'n Roll egyfajta életforma – ez egy divat, egy szellemiség, és nagyon is hasonlít az első kislemezemre. Tudod a Rock n' Roll olyan »húú« és mindenkit kiüt – magyarázta Lavigne, majd így folytatta – És hangos, látványos, és az az igazság, hogy olyan sok más dolgot képvisel, mint zene. Most az utolsó simításokat végzem rajta. Bárcsak tudnék többet mondani, de még várnotok kell

Továbbá az albumról is kérdezték még, de az énekesnő elmondta, hogy nem tud mondani semmit, mert még dolgoznak az ügyön.

Nos úgy tűnik Avril lemezén folyamatosan végzik az utómunkálatokat, azonban örömhír a rajongóknak, hogy talán már egy hónapot se kell várni a következő Lavigne-kislemezre, hisz a források szerint júliusban jön majd ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek