Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Taylor Momsen

2013. június 28. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Pretty Reckless énekesnőjével és a Gossip Girl egykori sztárjával folytatódik cikksorozatunk.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók - Taylor Momsen

Taylor Momsent mindenki egy bájos szöszke kislányként ismerte meg A grincs című filmben, majd a TV képernyőjén, a nézők szeme láttára lett belőle egy csinos tini, ahogy a Gossip Girl elején is látható volt, később pedig egy hirtelen váltás következett be stílusában, ugyanis átpártolt a rockerekhez és sokkal vadabb sminket és ruhákat kezdett hordani. A róla készült címlapfotók ezért is változatosak és sikerültek igazán dicséretre méltóan, vagy éppen elég csapnivalóan.

A legjobb címlapfotók:

Teen Vogue - 2009/Szeptember

A Gossip Girl-korszak 2009-es évében már kezdett változni kislányos stílusa, és egyre inkább a lázadó, rocker irányba haladt, de itt még a köztes állapotban pózolt a tinimagazin címlapján, ami el kell ismerni, tényleg nagyon jól állt neki.

Seventeen - 2010/Február

A három évvel ezelőtt készült fotón a színész-énekesnő még inkább visszafogottabb, kislányosabb oldalát mutatta meg, csinos piros színű ruhájában, enyhén füstös szemeivel, halvány szájfényével, nőies ékszereivel és frizurájával.

Nylon - 2011/Március

A magazin japán kiadásában Taylor igen meglepő szettben állt a kamera elé, hiszen a térdig érő fekete zoknit és a rockerpólót valahogy nem jutna eszünkbe egy fehér, csipkés szoknyával párosítani, ám a megdöbbentő összhatás elérte a kívánt eredményt, hiszen összességében igazán jól sikerült a címlapfotó is.

Elle Girl - 2011/Augusztus

Taylor itt már a rockerkorszak kellős közepén volt, ám sminkje itt is valamivel szolidabb, hiszen a ma már mindennapos pandaszem egy jóval egyszerűbb változatát láthatjuk rajta, de a combig érő bőrcsizma és bőrtop azért befigyel.

Rolling Stone – 2013 /Június

Az extravagáns szőkeség remekül sikerült címlapfotói közé tartozik a mexikói Rolling Stones idei júniusi száma, ahol meglepő módon a szokottnál jóval szolidabb sminkkel és viszonylag szerény öltözékben látható. Bár a dögös bőrtop, még mindig nem a visszafogott ruhadarabok közé tartozik, de el kell ismerni, hogy vad rockerimidzséhez tökéletesen illik.

A legrosszabb címlapfotók:

Cosmo Girl - 2009/Május

Igaz, hogy 2008-ban és 2009. elején még a jókislány-imidzs volt rá inkább jellemző, de ez a rózsaszín, habos-babos ruha kétségkívül rettenetes, ráadásul az ugyanilyen színben pompázó hajcsatok, karkötő és a masnis, csillagos nyaklánc még inkább a túlzás kategóriába sorolandó.

Nylon - 2009/December

Kissé nagy változás ez a címlapfotó az előzőhöz képest, hiszen nem elég, hogy tiszta feketébe öltözött, csapzott, zsírosnak tűnő haja, erősen kihúzott szeme és piros rúzsa mellé a másnapos arckifejezése kész katasztrófa!

Celebs On Sunday - 2010/Szeptember

Közel egy év múlva már egy újabb szintre emelkedett polgárpukkasztó stílusa, hiszen egyre kihívóbb ruhákat öltött magára, meghosszabbítatta haját és valószínűleg egy egész adag szemhéjfestéket és szemceruzát elhasználtak egy ilyen pandaszem elkészítéséhez, mint ami a képen látható, amin arckifejezése sem segített sokat.

Faze - 2011/Június

Ezzel a címlapfotóval nem is lenne igazán baj, de a szerkesztők keze kisség meglódult photoshoppolás közben és így teljesen eltusolták Taylor jellegzetes vonásait, szinte a felismerhetetlenségig és tökéletesség javították arcát, haját pedig szinte teljesen kifehérítették.

Untitled Magazine - 2013/Április

A néhány hónapja megjelent magazin készítői úgy tűnik nem igazán voltak megelégedve Momsen kisasszony természetes külsejével, így ők is segítségül hívták a jól bevált Photoshoppot, amivel igazán természetellenes arcot dolgoztak ki modellüknek. Nem elég, hogy vonásait ki sem lehet venni és a baba popsinál is simább bőrt varázsoltak neki, még szemeit is kivilágosították, melyek így jobban ragyognak, mint a gyémántok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek