Starity

Paul Wesley unatkozik a színfalak mögött

2013. június 27. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárja meglepő kijelentést tett a brazil közönségtalálkozón és elárulta, hogy kávéadagja nélkül igen morcos.

hirdetés
Paul Wesley unatkozik a színfalak mögött

A Vámpírnaplók sztárjai jelenleg a világot járják, hogy a közönségtalálkozók keretein belül találkozhassanak kíváncsi rajongóikkal, akik feltehetik kérdéseiket, melyekre természetesen kedvenc természetfeletti lényeink szívesen válaszolnak is. Így volt ez Brazíliában is, ahol a Stefan Salvatorét életre keltő színész elárulta többek között, hogy retteg a cápáktól és a nyílt óceántól, és imádja a nagymamája főztjét és a sushit is. Azonban az igazán váratlan dolog csak ezután következett, amikor is Paul elárulta, hogy nagyon unatkozik olykor a színfalak mögött.

„Roppant unalmas a Vámpírnaplók kulisszái mögött - osztotta meg Paul, kijelentése pedig azért lehet jogos, mivel a hajnalban való kelés és az éjszakába nyúló forgatás eléggé kimeríti a stábot, köztük természetesen őt is – Az első dolgom reggelente, hogy szerezzek egy kis kávét. Nem vagyok használható kávé nélkül. Mindenki tudja, hogy addig nem szabad beszélni velem, amíg nem kapom meg a kávémat

Valószínűleg a sok morcos színész nem lehet éppen jó társaság ilyenkor, de azért nem mindig ilyen a hangulat a forgatási szünetekben, hiszen ha ki tudják pihenni magukat, akkor jól elszórakoztatják egymást és saját magukat is, amit remekül bizonyít a sok Twitterre és más portálokra feltöltött kép és videó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek