Starity

Lady Gaga fellép a brit iTunes fesztiválon

2013. július 12. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő első fontosabb fellépésére készül a csípőműtéte óta - ez lesz a visszatérése Nagy-Britanniába.

hirdetés
Lady Gaga fellép a brit iTunes fesztiválon

A 27 éves Lady Gaga az év elején tolószékbe kényszerült, majd februárban megműtötték a csípőjét, és így hónapokig pihenésre kényszerült. De most a brit The Sun magazin szerint az énekesnő szeptemberben a londoni Roundhouse-ban fog fellépni, az iTunes fesztivál egyik állomásán, hogy bemutassa új albumát, az Artpop-ot. A fesztiválon olyan sztárok társaságában szerepel majd, mint Justin Timberlake, a Kings of Leon, az Arctic Monkeys és Elton John.

Egy bennfentes szerint a Haus Of Gaga csapata már hónapok óta a díszleteken és a fellépőruhákon dolgozik Párizsban, a legnagyobb titokban.

Az énekesnő nemrég a New York-i Gay Pride karneválon jelent meg, hogy beszédet mondjon és azonnal megindultak a pletykák, miszerint átszabatta az orrát. Gaga a Harper's Bazaar-ban 2011-ben megjelent interjújában arról beszélt, hogy soha nem esett át plasztikai műtéten és nem is tervezi, hogy kés alá fekszik. A szóvivője nem nyilatkozott.

Az énekesnőnek egyébként azzal is sikerült felkeltenie a figyelmet, amikor bejelentette, hogy egy időre távozik a Twitterről – arról a közösségi oldalról, ahol több mint 39 millióan követtik a bejegyzéseit. Sokan úgy gondolják, hogy az ideiglenes távozás az új album promóciójával lehet kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek