Starity

Futótűz: megérkezett az új előzetes

2013. július 21. 09:09   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A San Diegó-i Comic-Conon debütált Az éhezők viadala folytatásának első teljes trailere.

hirdetés
Futótűz: megérkezett az új előzetes

Az új bepillantást a filmbe a Comic-Con Futótűz panelja alatt mutatták be, ahol a rendező Francis Lawrence mellett számos szereplő is helyet kapott, név szerint Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Jena Malone, Lenny Kravitz, Willow Shields és Jeffrey Wright.

A majdnem harmincperces beszélgetés alatt természetesen több szó esett a filmről, a feltett kérdésekre pedig komoly és kevésbé komoly válaszok egyaránt érkeztek, Lawrence és Hutcherson például a csókjelenetek kapcsán valahogyan sikeresen orrváladékcserére fordították a szót. A rendező ugyanakkor többek között kijelentette, hogy ez a stáb az egyik legjobb csapat, akikkel valaha is dolgozhatott.

Bár áprilisban az MTV Movie Awardson már ízelítőt kaphattunk az új filmből, most egy teljes előzetest is kapott a hazánkban november 21-én bemutatásra kerülő alkotás, mely történet és látványvilág szempontjából egyaránt jóval többet mutat be immáron abból, hogy mire számíthatnak a nézők.

A Futótűz többek között Az éhezők viadala történéseinek következményeit dolgozza fel, hisz az ott átélt borzalmak nemcsak, hogy mély nyomokat hagytak a túlélőkön, de ezzel együtt egy láncreakciót is elindítottak, amelynek során Panem lakói lázadni kezdenek az elnyomó Kapitólium ellen. Viszont ha ez nem lenne elég, a 75. Éhezők Viadalára Snow elnök különleges eseményt tervez, hisz a viadal résztvevőit ezúttal a ma már meglévő bajnokok közül válaszják ki, így Katniss és Peeta is kénytelenek ismét szembesülni az Arénával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek