Starity

Megérkezett a Mandeláról szóló film trailere

2013. július 21. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás dél-afrikai polgárjogi harcos és korábbi elnök, Nelson Mandela életéről szóló Mandela: Long Walk to Freedom, amely az 1994-ben írt önéletrajzán alapul, november 29-én debütál a mozikban.

hirdetés
Megérkezett a Mandeláról szóló film trailere

A Justin Chadwick által rendezett filmhez készült első trailer már a múlt héten megjelent az interneten.

„Ő volt az első számú közellenség. A rendőrség üldözte. A kormány rettegett tőle. Forradalmi. Törvényen kívűli. Lázadó. Harcos. Radikális. Felszabadító” – ez mind Nelson Mandela, akinek az apartheid elleni harcát, az igazságtalanul börtönben töltött 27 évét és a Dél-Afrika elnökévé való megválasztását követhetjük nyomon.

A bemutató az ikon szavaival zárul: „Szabadság, ez egy olyan eszme, amiért kész vagyok meghalni.”

A főszerepben Idris Elbát, a brit színészt, zenészt és producert láthatjuk, aki már főiskolás korában elhatározta, hogy a színészetnek szenteli az életét. Televíziós sorozatokban tűnt fel, mindig mellékszerepekben, ami keserűséggel töltötte el. A 2000-es években azonban megkapta a kiugrás lehetőségét és azóta több amerikai szuperprodukcióban is szerepelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek