Starity

Maggie Gyllenhaal szupermarketben dolgozik

2013. július 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Egy lányról sztárja és kedvese, Maggie Gyllenhaal szabadidejük minden percét egy szupermarketben töltik, alkalmazottakként!

hirdetés
Maggie Gyllenhaal szupermarketben dolgozik

New York-i rajongóik bármikor összefuthatnak a Sötét lovag sztárjával és férjével, Peter Sarsgaarddal, ugyanis akkora szenvedéllyel pártolják az egészséges életmódot, hogy egy szupermarket egy részlegén is besegítenek.

„Ha ott dolgozol, olcsóbban kapsz élelmiszereket. És nem azért tesszük, mert így jobban kijövünk anyagilag, hanem mert nagyszerű termékeik vannak. És ezért nem reklámozod őket vagy fizetsz nekik, hanem szépen beállsz oda, és dolgozol” – magyarázza Maggie.

Peter több műszakot is vállalt, mivel nagyon komolyan veszi a munkáját, és így szeretné felhívni a helyi lakosok figyelmét az egészséges életmódra. A 35 éves színésznő, aki Jake Gyllenhaal testvére, a raktárban felügyeli a folyamatokat, mivel nem szeretné, hogy a rajongói megzavarják a munkáját.

„Irodában is dolgoztam már ott, de most új helyre kértem magam, a raktárba, ahol a barackokat kell csomagolnunk. Nagyon könnyen bajba kerülsz, mert komoly szabályaik és előírásaik vannak, de próbálkozom!” – fűzte hozzá az Empire magazinnak adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek