Starity

Végre megjelenik Freddie Mercury és Michael Jackson duettje

2013. július 30. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1982-ben a zenei világ két legnagyobb csillaga – akik mára legendává váltak – Michael Jackson és a Queen énekese, Freddie Mercury három közös dalt is készített.

hirdetés
Végre megjelenik Freddie Mercury és Michael Jackson duettje

Annak idején egyik sem jelent meg, most azonban a Queen gitárosa, Brian May bejelentette, hogy a dalok hamarosan napvilágot látnak. May jelenleg is az általa „izgalmas, érzelmileg kihívást jelentő”-nek nevezett anyagon dolgozik, zenésztársával, a Queen dobosával, Roger Taylorral és a neves producerrel, William Orbittal.

A duetteket még Jackson otthoni stúdiójában vették fel Kaliforniában, amikor a Queen az Államokban turnézott 1982-ben.

May így írt a blogján: „Az eddig még kiadatlan dalokról, amiket Freddie énekel… ma este furcsa módon néhány szalagon dolgoztam William Orbittal. Néhány darab éppen készülőben van. Néhány hónapon belül lesz a népek számára egy kis hallgatnivalónk, remélhetőleg.”

May 2011-ben azt is elmondta, hogy engedélyt kapott a Jackson családtól, hogy megjelentethesse azokat a felvételeket, amiket a pop királya a Queennel és Freddie Mercuryval készített.

Jackson és Mercury már életükben legendákká váltak, köszönhetően tehetségüknek, egyéniségüknek, sikerüknek és milliós rajongótáboruknak. Jackson 2009-ben hunyt el érzéstelenítő-túladagolásban, Mercury pedig 1991-ben tüdőgyulladásban, amit a HIV-vírus tett halálossá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek